[KST2017009055][우석대학교] |
해당화 꽃 추출물 또는 분획물을 유효성분으로 함유하는 염증 질환의 예방, 개선 또는 치료용 조성물(Composition comprising extract or fractions of Rosa rugosa flower for preventing, improving or treating inflammatory diseases) |
새창보기
|
[KST2017017139][우석대학교] |
해당화 꽃 추출물 또는 분획물을 유효성분으로 함유하는 기억력 개선, 인지능력 개선, 치매 예방, 지연, 개선 또는 치료용 조성물(Compositions for the improvement of memory and cognition ability, or prevention, delay, improvement or treatment of Alzheimer''s disease comprising Rosa rugosa THUNB flower extracts or fractions) |
새창보기
|
[KST2015214229][우석대학교] |
된장 제조방법 |
새창보기
|
[KST2018000688][우석대학교] |
곰피, 강황, 건강 및 홍삼 추출물을 유효성분으로 함유하는 기억력 개선, 인지능력 개선, 치매 예방, 지연, 치료 또는 개선용 조성물(Composition for improvement of memory and cognition ability, prevention, delay, treatment or improvement of Alzheimer''s disease, comprising extracts of Ecklonia stolonifera, Curcuma longa Rhizoma, Zingiber officinale Roscoe and red ginseng) |
새창보기
|
[KST2015214145][우석대학교] |
양파와 유용미생물을 이용한 양념간장 및 그의 제조방법 |
새창보기
|
[KST2017015847][우석대학교] |
기억력 개선, 인지능력 개선, 치매 예방, 지연 또는 치료 효과를 나타내는 모과 추출물을 유효성분으로 포함하는 조성물(Chaenomeles sinensis Koehne extract for the improvement of memory and cognition ability, prevention delay or treatment of Alzheimer''s disease, composition comprising the extracts) |
새창보기
|
[KST2016012329][우석대학교] |
4-하이드록시벤조산을 유효성분으로 함유하는 수명연장 및 노화방지용 조성물(Composition for lifespan extension and aging prevention comprising 4-hydroxybenzoic acid as an active ingredient) |
새창보기
|
[KST2015214195][우석대학교] |
연근 만두 제조방법 |
새창보기
|
[KST2015214244][우석대학교] |
크립토닌을 유효성분으로 함유하는 치매 예방, 지연 또는 치료용 약제학적 조성물, 기능성 건강보조식품 및 식품첨가제 |
새창보기
|
[KST2016011494][우석대학교] |
기억력 개선, 인지능력 개선, 치매 예방, 지연 또는 치료 효과를 나타내는 곰피 추출물을 유효성분으로 하는 약제학적 조성물, 이를 유효성분으로 포함하는 기능성 건강보조식품(Ecklonia stolonifera for the improvement of memory and cognition ability, prevention delay or treatment of Alzheimer''s disease, pharmaceutical composition containing the extracts and supplementary Food containing the extracts) |
새창보기
|
[KST2016006208][우석대학교] |
가바를 함유하는 미강 또는 맥강 발효소재의 제조방법 및 그 제조방법에 의해 제조된 가바를 함유하는 미강 또는 맥강 발효소재(The method for manufacturing rice bran or barley bran fermented material containing GABA and rice bran or barley bran fermented material containing GABA thereof) |
새창보기
|
[KST2017012586][우석대학교] |
GABA함량이 증진된 진생베리 발효음료(GABA content is enhanced Ginseng berry fermented beverages) |
새창보기
|
[KST2017011254][우석대학교] |
참뽕가지를 포함하는 간장게장의 제조방법(PREPARING METHOD FOR CRAB PRESERVED IN SOY SAUCE CONTAINING BUAN MULBERRY BRANCH) |
새창보기
|
[KST2016006209][우석대학교] |
오르니틴을 함유하는 미강 또는 맥강 발효소재의 제조방법 및 그 제조방법에 의해 제조된 오르니틴을 함유하는 미강 또는 맥강 발효소재(The method for manufacturing rice bran or barley bran fermented material containing ornithine and rice bran or barley bran fermented material containing ornithine thereof) |
새창보기
|
[KST2015214129][우석대학교] |
보리된장 제조방법 |
새창보기
|
[KST2015214239][우석대학교] |
참숯으로 구운 천일염의 제조방법 |
새창보기
|
[KST2015214161][우석대학교] |
GABA를 함유하며 피부미용효과를 갖는 고추장 |
새창보기
|
[KST2015214242][우석대학교] |
기억력 개선, 인지능력 개선, 치매 예방, 지연 또는 치료 효과를 나타내는 봉선화 추출물, 이를 유효성분으로 하는 약제학적 조성물, 이를 유효성분으로 포함하는 기능성 건강보조식품 및 봉선화 추출물의 제조방법 |
새창보기
|
[KST2015214237][우석대학교] |
신규 벤조푸란 유도체를 포함하는 부정맥 예방용 식품 |
새창보기
|