[1020170162049] |
고온 레토르트 기술을 이용한 현미죽의 제조방법 |
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[1020160180972] |
멸치 및 다시마를 이용한 천연 조미분말의 제조방법 및 상기 방법으로 제조된 천연 조미분말 |
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[1020150186840] |
불등풀가사리 추출물을 포함하는 미백용 조성물 및 그 제조방법(COMPOSITION OF SKIN WHITENING CONTAINING EXTRACT OF Gloiopeltis Furcata AND METHOD OF MAKING THE SAME) |
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[1020150186825] |
괭생이모자반 추출물을 포함하는 미백용 조성물 및 그 제조방법(COMPOSITION OF SKIN WHITENING CONTAINING EXTRACT OF Sargassum horneri AND METHOD OF MAKING THE SAME) |
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[1020150185652] |
저염 다시마 절임의 제조방법 및 상기 방법으로 제조된 저염 다시마 절임(Method for producing low-salted sea tangle salting and low-salted sea tangle salting produced by the same method) |
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[1020150181926] |
젖산균을 이용한 고농도 GABA 함유 아로니아 발효물 제조방법(Method for manufacturing Aronia melanocarpa fortified with higher GABA content using Lactic acid bacteria) |
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[1020150102477] |
향나무 추출물을 유효성분으로 포함하는 인간 피부세포의 증식 개선용 조성물(The composition for improving the growth of human skin cells containing Juniperus chinensis extract as an active ingredient) |
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[1020140193618] |
효소 및 초고압 추출법을 이용한 톳 추출물의 제조방법(Method for producing Hijikia fusiforme extract using enzyme and high hydrostatic pressure extraction technique) |
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[1020140185753] |
효소 추출법을 이용한 면역 활성이 증진된 우렁쉥이 추출물의 제조방법(Method for producing Halocynthia roretzi extract with increased immune activity using enzyme extraction technique) |
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[1020140064786] |
톳 추출물의 디클로로메탄 또는 에틸 아세테이트 분획물을 유효성분으로 함유하는 항당뇨 활성 조성물(Composition for antidiabetic activity comprising dichloromethane or ethyl acetate fraction of Hizikia fusiformis extract as effective component) |
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